ADA APA DI MELAKA?

16:20

Assalamulaikum...

Jejaka dan gegadis 😆

Ini adalah throwback post. Memandangkan hakakk tak nak sia-siakan blog ini, mari kita perbanyakkan ceghita trowback. hewhew

Masa ni hakak rasa hakak ke kenduri kahwin. Melaka tempat yang hakak jarang jarang singgah. Memandangkan dah terlanjur ke Melaka tak salah rasanya buang masa jenjalan. 

Actually tak tau apa yang best di Melaka ni. Pusing-pusing jumpa Zoo. Jadi singgahlah zoo. Dok Rawang pun tak pernah ke Zoo Negara. Cehhh...

Sambil-sambil tu hakakk nak test la dslr hakakk ni. Asyik kumpul habuk je kannnn.



















Dah keluar dari Zoo kami semua stuck. Tak tau nak pergi mana. Pusing punya pusing sampai la town. Apa lagi... Menyinggah la kami.






Mana la boleh pusing Melaka dalam sehari kan. Sedar-sedar je dah malam. Kelam kabut juga la nak balik Rawang. Bukan apa... Malam-malam ni takut sesattt... Hahaha


You Might Also Like

0 comments

Followers

Contact Form

Name

Email *

Message *