Saturday, 20 September 2014

MASIH INGATKAH ANDA TENTANG BUKIT MELAWATI?

Hari minggu di rumah memang agak membosankan. Kami pun dok pikir nak pergi mana. Google je la kawasan yang best di sekitar Selangor. Then kami memilih untuk ke Bukit Melawati. Actually masa aku kecil memang sini la tempat spot kami. Nak ke sini pun dah tak ingat jalan. haha




Nak pusing-pusing dihari minggu di Bukit Melawati ni perlu naik kereta api yang disediakan. Nak jalan kaki pun boleh actually. Tapi sini banyak monyet. Hakakk tak sanggup kena kejar...






















Kalau tanya aku... Aku cuma bleh bagi rate 2 bintang sahaja untuk tempat ni. Kawasan ni macam tak terjaga. Tiada perubahan. Tiada beza sangat dari dulu dan sekarang. Kalau setakat nak jalan-jalan petang dan ambil angin ok laaa. Tapi banyak sangat monyet. Nak lepak pun takut. huhu

Location: Bandar Tasik Puteri, Rawang, Malaysia

0 comments:

Post a Comment