APA ITU PROGRAM EMAS POWERGOLD?

07:30



Powergold adalah program Trading + Networking Peniagaan Emas fizikal seperti goldbar 999.9, dinar 999.9, barang kemas 916

SEBAB UTAMA PERLU SERTAI BIZ POWERGOLD

EMAS adalah produk yang bernilai dan mempunyai aura tersendiri, satu DUNIA kenal emas dan ingin memiliki emas seberat mampu, Powergold menawarkan 3 peluang untuk 3 golongan, dalam memilih bisnes kita kena pastikan produk berpontensi dijual di pasaran buat semua golongan

1) Simpanan - sesuai untuk golongan yang suka simpan

2) Trading - sesuai untuk golongan yang suka menjual

3) Networking- sesuai untuk golongan yang suka cari ahli baru


MISI UTAMA POWERGOLD, KEMPEN SIMPAN EMAS 1 GRAM 1 BULAN 1 KELUARGA

Membudayakan rakyat malaysia menyimpan Emas, sekurangnya 1 gram 1 bulan 1 keluarga, oleh itu syarikat memperkenalkan GOLDBAR 1 GRAM 999.9


GOLDBAR 1 GRAM ADALAH FOKUS DAN PRODUK UTAMA SYARIKAT, KENAPA GOLDBAR 1 GRAM

Mudah dan mampu di miliki oleh semua golongan..adakah kempen ini akan menjadi? Ya..kerana kita hanya mengajak mereka TUKAR WANG KEPADA EMAS dan EMAS tu juga adalah WANG malah harga semakin naik berganda dan laku 1 dunia, kita bukan ingin mengajak mereka join program yang merapu2 atau memaksa mereka membeli produk yang boleh merugikan mereka, JARANG SYARIKAT ATAU KEDAI EMAS YANG MENJUAL GOLDBAR 1 GRAM 999.9, KALAU ADA PUN HARGANYA LEBIH MAHAL kerana pembuatannya bukan mudah, maka kosnya lebih tinggi.


KENAPA PERLU SIMPAN EMAS

1) FAKTA RINGKAS HARGA EMAS
Emas telah mencatatkan keuntungan tahunan selama 12 tahun berturut-turut sebelum ini dengan jumlah pulangan sebanyak 515.4% (naik dari US$272.5 kepada US$1675.35) wow..untung berganda2

2) ANTARANYA ADALAH SEBAB SUNNAH NABI
"Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah Dinar dan Dirham (untuk digunakan)" HADIS RASULULLAH S.A.W RIWAYAT IMAM AHMAD IBNU HANBAL

"Penggunaan Dinar dan Dirham sebagai suatu usaha menegakkan sistem ekonomi yang lebih adil dan telus. Emas tidak sama dengan matawang kerana ia tidak boleh dimanipulasi di pasaran semasa" TUN DR MAHATHIR MOHAMMAD.

"To save your family buy gold, To help our nation keep gold, To follow your religion, use gold" DATO' LOUIS NG.


BAGAIMANA INGIN BERMULA

Langkah 1 menjadi ahli Powergold
Yuran Keahlian RM456 sekali seumur hidup
Percuma Suku Dinar bernilai RM194/gm, boleh simpan atau jadikan sample atau pajak atau jual.


KENAPA PERLU BAYAR YURAN?
Syarikat menyediakan SERVIIS dan PERKHIDMATAN, oleh itu syarikat berhak mengenakan FEE, join jika rasanya ia berbaloi dan bersetuju dengan Yuran berkenaan, tiada paksaan maka jangan jadikan isu


ANTARA SERVIS YANG SYARIKAT SEDIAKAN

* Dapat beli emas dengan harga Agen atau Stokis

* Syarikat sediakan laman web katalog produk, jadi anda tak perlu susah2 ambil gambar produk

* Syarikat sentiasa mengeluarkan produk dengan design terkini untuk melariskan sale anda

* Anda tak perlu simpan stok, just ambil order, syarikat yang uruskan penghantaran, maka syarikat perlu gajikan staf2 buat anda, sewa pejabat, bayar maintenance server website dan lain2 kos operasi syarikat, konsep DROPSHIP

* Seminar dan latihan bagi menjamin kejayaan usahawan2 Powergold, 50% kos di tanggung oleh syarikat

* Dapat web promosi untuk rekrut ahli baru

Kesimpulannya... adakah anda rugi mengeluarkan modal RMRm456 untuk dapatkan faedah2 di atas, apa perniagaan yang mampu anda buat dengan MODAL RM456 ?


APA KEUNTUNGANNYA JIKA HANYA JOIN SEBAGAI AHLI PASIF SAHAJA? TIDAK BEMINAT BUAT TRADING (MENJUAL) DAN NETWORKING

1) KEUNTUNGAN DARI KENAIKAN HARGA EMAS

Untung bila harga emas naik .. sebagai CONTOH ..katakan hari ini kita beli EMAS RM154/1gram
seandainya tahun 2020 harga EMAS naik RM503/1gram kita dah untung -+RM350 setiap gram

2) JIMAT
Anda jimat RM20 dari setiap belian goldbar 1 gram, jika sebulan anda beli 1 x 12 bulan , anda dah jimat RM240,  DAH BALIK MODAL YURAN KEAHLIAN, jika simpan bertahun2 sudah berapa anda JIMAT? anda rugi atau tidak ? harga ahli untuk goldbar 1 gram 999.9 Powergold dijamin lebih murah dari harga pasaran, SILA CHECK harga goldbar 1 gram di kedai2 emas atau lain2 syarikat yang jual Online, check harga goldbar 1 gram ye..jangan check harga emas 916 pula ye, ramai yang masih buta emas tapi berlagak pandai lepas tu kondem..tabiat ORANG KITA

3) SPREAD JUAL BELI TERBAIK

Harga syarikat beli balik yang tinggi, spred 7-8% , biasanya lain2 syarikat biasanya mengenakan cas spread 10%-15%

4) SEMINAR DAN LATIHAN
Dapat ilmu emas dan marketing melalui group whatsapp atau seminar

Anda tidak akan rugi walaupun join sekadar untuk simpan emas, tak suka menjual atau menaja, Powergold biz KOSONG risiko...


JIKA BEMINAT BUAT TRADING (MENJUAL) ATAU NETWORKING

1) TRADING ( MENJUAL )

Untung RM20 pergram jika jual kawan2..keluarga, jiran2..sebab anda bayar pada harga ahli dan jual pada harga pasaran, jika sebulan dapat jual 20 gram dah dapat RM400, dah lepas cover penuh atau separuh atau suku bayaran bulanan kereta anda..bergantung pada jenis kereta yang dipakai..TAK ADA KAWAN2? alamak!..kat FACEBOOK kita boleh add 5000 kawan,,kang tak larat lak nak balas PM mereka..sebaiknya ajak mereka jadi ahli..baru sama2 dapat beli dengan harga lebih murah dan berpeluang mendapat income lumayan dari networking

2) TRADING SECARA NETWORKING ( BONUS BESAR DI SINI, NAK KAYA FOKUS SINI )

Peluang jana income RM30 - RM10,000 setiap 10 hari jika aktif membina networking, istilah netwoking ni kita jadi customer kita sebagai ahli..kita ikat customer ketat2, semua komisyen belian atau jualan ahli yang kita cari masih kita dapat walaupun ahli berkenaan berurusan dengan lain2 stokis

Untuk TRADING dan NETWORKING anda di galakan hadir taklimat atau Bop berdekatan, penuhkan ilmu di dada, lengkapkan senjata sebelum pergi berperang untuk hadapi soalan2 negatif dan kaki2 kondem, jika anda berjaya menjawab soalan mereka dengan selamba anda pasti kaya dan berjaya dengan izinNya... InsyaAllah...


UNTUNG ATAU TIDAK KITA JOIN POWERGOLD?? ADA UNSUR SKIM CEPAT KAYA TAK... KITA PIKIR LAH SENDIRI...


Enquiries:

WA: 0122043633
FB Page: Niagoldbiz Legacy


You Might Also Like

0 comments

Followers

Contact Form

Name

Email *

Message *